Vraag het de expert - lingerie

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

0:53

Bh met of zonder beugel? Onze lingerie-expert geeft advies

Wil je een nieuwe bh kopen? Misschien twijfel je tussen een bh met beugel en een bh zonder beugel. Wat is het voordeel van een beugel-bh? En wat is het beste alternatief, ook voor de vollere cupmaten? Lingerie-expert Suzanne Hagen geeft advies.

0:49

Dít zijn de lingerietrends voor het komende seizoen

Laat je inspireren door de trends van het komende seizoen. Lingerie-expert Suzanne neemt de trends met je door en daar lijkt voor ieder wat wils tussen te zitten.

0:42

Dit is waarom je borsten je leven lang blijven veranderen

Niets is zo veranderlijk als het weer. Hoewel, je borsten veranderen ook geregeld gedurende je leven! Waar dit mee te maken heeft en hoe je daarop kunt anticiperen zie je in deze video.

0:45

Is jouw bh aan vervanging toe? Dit zijn de tekenen

Als er een randje of kantje los zit aan je bh, hoef je deze niet meteen weg te gooien, toch? Lingerie-expert Suzanne Hagen vertelt je in deze video wanneer je bh wél aan vervanging toe is.

0:48

Ongelijke borsten? Zo vind je een passende bh

Dat je ene borst net een tikje groter is dan de ander, of zelfs een cupmaat verschilt, is heel normaal. Maar het kan wel lastig zijn met het vinden van een goed passende bh. De expert legt uit.

1:12

Dít is de beste manier om een bh te wassen volgens de expert

Wanneer is je bh nou eigenlijk 'vies'? In tegenstelling tot een andere kledingstukken, zul je op je bh minder snel een vlek spotten. Maar wassen moet je 'm zeker. Hoe je dat het beste kunt doen vertelt lingerie-expert Suzanne je in deze video.

1:01

Te strakke of afzakkende bh-bandjes? Dit zegt onze expert

Afzakkende bh-bandjes, dat euvel kent elke vrouw. Ligt het aan je schouders? Nee, zegt lingerie-expert Suzanne. Ze vertelt waarom het gebeurt én, nog beter, hoe je dit voor eens en voor altijd kunt voorkomen.

1:04

6 handige bh-tips voor vrouwen met een volle boezem

Een bh die als gegoten zit, dat wil iedereen. Het gebeurt jammer genoeg toch maar al te vaak dat je gekochte bh net iets te krap zit of te groot uitvalt. Als je deze 6 tips aanhoudt, kan het bijna niet misgaan.