Wanneer heb je voor het laatst…

In het format Wanneer heb je voor het laatst… worden allerlei bekendheden van binnen- en buitenland aan de tand gevoeld. Hierdoor leer je de geïnterviewde grootheden van een hele andere kant kennen. De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:53

Zangeres en actrice Loes Haverkort: “Ik ben snel geraakt”

Naast acteren, zingen, schrijven en kinderen opvoeden, vindt Loes Haverkort het ook heerlijk om af en toe alleen te zijn. Libelle vroeg haar wanneer ze zich voor het laatst eenzaam heeft gevoeld, nieuwe schoenen heeft gekocht en nog veel meer. Waarom ze zo snel is geraakt? Tja, dat komt misschien juist wel omdát ze zo’n gezegend leven heeft.

2:32

Jamai Loman: "Elke dag heb ik wel spijt van iets"

Presentator en zanger Jamai Loman is al jaren ambassadeur van Het Vergeten Kind. Libelle TV vroeg hem wanneer hij voor het laatst heeft gezongen, keihard gelachen heeft en wanneer hij voor het laatst geblunderd heeft.

1:35

Astrid Kersseboom: “Ik dans nog wel eens in de huiskamer”

Op 1 januari maakte presentatrice Astrid Kersseboom de overstap van het NOS Journaal naar het Radio 1 journaal. Libelle TV vroeg haar wanneer ze voor het laatst blunderde, lachte om haar eigen grap én wanneer ze voor het laatst gedanst heeft.

1:47

Teun van de Keuken: "Mijn vrouw en dochters lachen me uit"

Tv-presentator Teun van de Keuken bracht 'Dit is geen dieetboek' uit. Aan Libelle TV vertelt hij onder meer over zijn gezin en welke snack hij niet kan weerstaan.

1:47

Ton van Royen: "Spijt ken ik niet"

Tijdens de kerstshoot vroegen we televisiepresentator Ton van Royen wanneer hij voor het laatst gedanst heeft, gelachen heeft om een kindergrap én voor het laatst spijt heeft gehad.

1:38

Rudolph van Veen: "Ik liet mijn zoons koekjes aanbranden"

Ook een topkok laat weleens koekjes aanbranden. Om anderen te behoeden voor dit soort fouten heeft Rudolph van Veen een nieuw programma op 24Kitchen: 'Eerste hulp bij bakongelukken'

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES