null Beeld

Vader ontdekt liedjes van zijn vrouw die overleed tijdens de bevalling

Afgelopen juni overleed de 29-jarige Sharry Buhanan-Decker toen haar zoontje JJ met een spoedkeizersnede ter wereld moest komen. 

Susan Dalstra

Weken later ontdekte haar achtergebleven man Jared per toeval liedjes die Sharry tijdens de zwangerschap zong voor hun nog ongeboren zoon. Door het formaat van de bestanden lukte het Jared echter niet de liedjes terug te luisteren. Hij keerde zich tot de site Reddit om hulp te vragen. Het duurde niet lang voordat die hulp hem van alle kanten tegemoet kwam.

Back-ups

"Het is overbodig te zeggen dat de afgelopen twee maanden de hel waren voor ons. Ze vond het heerlijk om liedjes te schrijven en te zingen. Niet professioneel, maar wel heel belangrijk voor mij. Ik heb de back-ups gevonden en wil heel graag haar stem weer horen", schrijft de alleenstaande vader.

Compassie

Jared is overweldigd door alle hulp. "Ik wenste natuurlijk dat ik het niet nodig had, maar tragedies brengen echt de liefde en compassie in mensen naar boven." Hij luistert nu regelmatig naar de liedjes die Sharry zong. Volgens de vader licht het gezicht van zoontje JJ helemaal op wanneer hij zijn moeder hoort zingen.

Beste vriend

"JJ is mijn anker en verlossing in het leven op dit moment. Hij is vermoeiend, veeleisend en stressvol, maar ook mijn beste vriend en mijn alles. Hij is letterlijk een stukje van mijn verloren zielsverwant en ik hou meer van hem dan ik ooit voor mogelijk hield."

Video: Uit coma ontwaakte moeder ontmoet haar baby voor het eerst.

LEES OOK:

De mooiste artikelen in de mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Bron: The Independent. Beeld: iStock, Facebook

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden