null Beeld

Vertederend: huilend jongetje krijgt troost uit onverwachte hoek

Een aandoenlijk tafereel in de Amerikaanse staat Indiana: een huilend jochie, dat uit wanhoop op de grond was gaan liggen, kreeg onverwacht gezelschap. 

Online redactie Libelle

Een agent van de Indiana State Police zal verbaasd opgekeken hebben toen hij tijdens zijn dienst het huilende jongetje aantrof. Op Facebook vertelt hij dat de moeder van het jochie zich geen raad wist met haar zoon, die nukkig op de grond was gaan liggen. "Ik zag dat ze een stap naar achteren deed en naar haar zoon keek. Ze vertelde dat hij zich de laatste tijd vaker zo gedroeg."

Slechte dag

De agent besloot zichzelf op hetzelfde niveau als het jongetje te brengen en ging naast hem liggen om te vragen wat er met hem aan de hand was. "Hij begon te huilen, waarop ik zijn tranen droogde en hem vertelde dat alles goed zou komen. Net als volwassenen kunnen ook kinderen een slechte dag hebben. Gun hem of haar een momentje zichzelf bijeen te rapen en probeer hem of haar aan het lachen te maken."

Liefde

Een wijze raad, die de agent afsluit met de woorden: "Verspreid vrede en liefde. Misschien ben jij wel degene die een ander hoop kan geven."

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: In de serie 'Fijn dat je er bent' van Libelle TV vertellen 2 mensen waarom ze zo blij met elkaar zijn. Deze aflevering: moeder Wies en dochter Audry.

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebookpagina Love What Matters. Beeld: Shutterstock, Facebook

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden