null Beeld

Vluchteling Ali: ‘Ik ben dagelijks bang dat anderen mijn kinderen iets aandoen’

Voor Libelle TV bezoekt Dokter Rutger Artsen zonder Grenzen op Lesbos. Daar spreekt hij met verschillende vluchtelingen en migranten over de heftige omstandigheden in het vluchtelingenkamp.

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met Artsen zonder Grenzen

Eerder sprak hij met kinderarts Ida en tolk & cultureel begeleider Mardjan over het bijzondere werk dat zij doen op Lesbos.

Bijzonder werk

Het verschil maken voor mensen in nood, dat is wat artsen zonder grenzen wil bereiken. Ze verlenen medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen: in oorlogs- en conflictsituaties en op plekken waar mensenlevens worden bedreigd, en altijd los van ras, geloof of politieke voorkeur.

Op de hoogte blijven van het bijzondere werk van Artsen zonder Grenzen? Volg ze op Facebook op bezoek de website voor meer informatie of om een donatie te doen.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden