null Beeld

Vrouw wordt ‘koe’ genoemd door minnares van haar man en doet dan dit

De man van Betsy ging vreemd met een vrouw die haar een 'koe' en 'dik' noemde. Dit is wat Betsy toen deed... En ze had op geen betere manier 'wraak' kunnen nemen.

Irene de Waal

De Texaanse Betsy Ayala worstelde altijd al met haar gewicht. Toen ze na de geboorte van haar dochter een postnatale depressie kreeg, ging ze nóg meer eten.

Collega

Het zwaarste wat ze toen ooit woog, was 118 kilo. En slechts 6 maanden na de geboorte ontdekte Betsy dat haar man vreemdging met een collega.

Koe

"Ik was al sinds mijn zeventiende samen met hem en wijdde mijn leven aan ons gezin en aan hem", aldus Betsy. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, ontdekte Betsy berichtjes op Facebook tussen de twee minnaars. Daarin noemden ze haar een 'koe' en dik.

Wereld ingestort

Die woorden kwetsten Betsy enorm. "Mijn wereld stortte in." Haar man was nooit kritisch over haar gewicht geweest. "Hij zei altijd dat ik er prima uitzag en moedigde juist aan dat ik junkfood at."

Zumba

Maar uiteindelijk was de affaire van haar man precies wat Betsy nodig had. Met de hulp van haar zus ging ze aan de slag: hardlopen, 3 keer per week naar Zumba, 6 keer per week gewicht heffen.

Affaire ging om hem

Betsy verloor maar liefst 47 kilo, plus een man die haar niet waardeerde. "Achteraf ben ik blij met hoe alles is gelopen. Anders had ik er nog steeds zo uitgezien. Het duurde een tijd voordat ik hem kon vergeven, maar zijn affaire ging om hem, niet om mij", aldus een blije Betsy.

Nieuw: Libelle op WhatsApp! Meld je gratis aan

LEES OOK:

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden