null Beeld

Vrouwen met déze namen zijn het fitst

De een wordt heel blij van een rondje hardlopen en de ander vindt niets erger dan sporten. Uit een kleinschalig onderzoek blijkt dat je naam veel zegt over je fitheid. Je kunt er dus eigenlijk helemaal niets aan doen. Misschien kan Lot (zie video) je overhalen?

Chanan Foppen

De Britse sportschoolketen Fitness First onderzocht hun ledenbestand en konden op basis daarvan concluderen dat vrouwen met de naam Laura en mannen met de naam James het fitst zijn. Deze namen kwamen niet alleen het meest voor in het bestand, maar zij kwamen ook nog eens het vaakst naar de sportschool.

Op basis van het ledenbestand stelde de sportschool een top 10 van fitste vrouwen en mannen samen. Dit zijn de tien fitste vrouwen:

 1. Laura
 2. Victoria
 3. Hanna
 4. Rebecca
 5. Jessica
 6. Megan
 7. Sarah
 8. Heather (die komen misschien niet zo heel veel voor in Nederland)
 9. Ellie
 10. Kate

En staat de naam van jouw man toevallig ook in het rijtje?

 1. James
 2. Edward
 3. Simon
 4. Benjamin
 5. Mohammed
 6. Thomas
 7. Christopher
 8. John
 9. Matthew
 10. Andrew

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Bron: Grazia.nl. Beeld: iStock.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden