null Beeld

Win kaartjes Kinderen voor Kinderen

A.s. zondagochtend 12 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met een Kinderen voor Kinderen concert in theater Carré. Alle nieuwe liedjes van de 35e CD worden gezongen en er zijn leuke gastoptredens.

onze Commerciële Redactie

Tijdens de show worden tv-opnames gemaakt voor de uitzending van het concert op 8 november bij Zapp op Nederland 3.

Met de familie als VIP naar Kinderen voor Kinderen?

Libelle mag 5 x 4 kaarten weggeven voor het speciale VIP arrangement. Je mag samen met 3 anderen naar het concert komen kijken en krijgt voorafgaand aan het concert een Meet & Greet met:

  • Harm de Jonge, auteur Kinderboekenweekgeschenk
  • Martijn van der Linden, illustrator Kinderboekenweekgeschenk
  • Marit Tornqvist, auteur en illustrator Prentenboek

De Meet & Greet begint om 10.00 uur. Harm, Martijn en Marit snijden de taart aan en vervolgens kun je het geschenk en prentenboek laten signeren.

Wil jij met je familie naar Carré? Vul dan dit winformulier in:

[iframe src="http://service.libelle.nl/optiext/optiextension.dll?ID=4qB4DdB8LmEmDHePdkzLiNO2JUOeU_06L4zV7a298i_iQSWOiQKnWWfh_OLmFBpChMnaV5HfAaNmGvTTGr&ACTIEID=Kinderenvoorkinderen&TITLE=Win+4+kaartjes+voor+Kinderen+voor+Kinderen" width="100%" height="300"]

Deze actie is helaas verlopen.

Alvast in de stemming komen? Hier zie je de Kinderen voor Kinderen clip 'Feest'.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden