null Beeld

Winnen: kaartjes + overnachting voor de ibis Sleep Academy

Een goede nachtrust, dat willen we allemaal. Alleen liggen we vaak urenlang te piekeren, waardoor je de volgende dag suf en chagrijnig bent. Gelukkig ben je niet de enige. Veel mensen kampen met een slechte nachtrust. Daarom komt het ibis Rotterdam City Centre met de ibis Sleep Academy.

onze Commerciële Redactie

Sleep Academy

Op zondag 17 mei 2015 vindt in het ibis Rotterdam City Centre de ibis Sleep Academy plaats. Er vinden op deze dag verschillende activiteiten plaats die je bewuster maken omtrent de thema's "dromen" en "slapen". Zo is er onder andere een yoga workshop, een slaapopwekkend diner en er worden verschillende bedtimestories verteld. De avond sluit je af in stijl, met een heerlijke nachtrust in het speciaal voor ibis ontworpen Sweet Bed by ibis.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 17 mei 2015

  • 14:00 – 14:30 uur inloop & inchecken in het hotel
  • 14:30 uur ontvangst door Karlijn Visser
  • 15:00 – 18:00 uur workshops
  • 18:00 uur slaapopwekkend diner
  • 20:00 uur borrel & bedtimestories door Justin Samgar

Maandag 18 mei

  • 07:30 tot 12:00 uur – ontbijt + ontbijtsessie 'wat heb jij gedroomd?'

null Beeld

Winnen

Wil je alles leren over een goede nachtrust? Wij mogen twee ibis Sleep Academy arrangementen verloten. Het arrangement bestaat uit het volgen van de workshop met aansluitend een overnachting voor twee personen. Meld je hier aan!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden