null Beeld

Word jij plus-size model op de Libelle Zomerweek?

Heb je er altijd van gedroomd om eens over de catwalk te lopen, maar denk je dat het niets voor jou is omdat je misschien niet graatmager bent? Dan zijn we juist op zoek naar jou!

Laudine Schuurman

Tijdens de Libelle Zomerweek van 23 t/m 29 mei wordt 3 keer per dag een modeshow gehouden. Wij zoeken hiervoor plus-size vrouwen van 25 jaar of ouder.

Beschikbaar

Het is belangrijk dat je alle dagen van de Zomerweek beschikbaar bent, evenals 3 à 4 dagen daaraan voorafgaand, in verband met het instuderen van de choreografie en het doorpassen van de kleding.

Meld je aan!

Vind je het leuk om mee te doen en ben je alle dagen beschikbaar? Meld je dan uiterlijk 25 maart aan door een mail te sturen naar modellen.nl@sanoma.com o.v.v. ‘Libelle Zomerweek Modeshow plus size’.

De volgende dingen willen we graag van je weten/zien:

*Je naam, adres, woonplaats, (mobiele) telefoonnummer en emailadres

*Je leeftijd, lengte, confectiemaat en schoenmaat

*Ervaring is niet vereist maar als je relevante hobby’s hebt, zoals dansen of ballet, is het goed dit te vermelden in je bericht.

*Graag ook een duidelijke portretfoto meesturen, evenals een foto waar je ten voeten uit op staat.

Neem vast een kijkje op de site van Libelle Zomerweek om in de sfeer te komen!

Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden