Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

100-jarige oma gaat helemaal los op hit Bruno Mars

Bij het feestje voor een 100-jarige vrouw verwacht je niet zo veel spannends. Een taartje eten met familie misschien, maar zo’n feestje als deze oma had, zou je nooit verwachten op deze leeftijd.

Maar eigenlijk is 100 jaar oud worden natuurlijk wel een heel goede reden voor een goed feestje. Deze oma is voor haar leeftijd nog heel goed bij de tijd en fysiek is ze ook nog hartstikke fit. Ze kon haar kleinkinderen op haar feestje dan ook verrassen met waanzinnige dansmoves. Haar achterkleindochter (ja, dat krijg je als je 100 jaar oud bent) filmde haar terwijl ze danste op het nummer 24K van Bruno Mars. En dat deed ze fantastisch. Het is dan ook geen verrassing dat het filmpje al snel het hele internet over ging.

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron: Metronieuws.nl. Beeld: Kijk

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien