Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

100-jarige oma gaat helemaal los op hit Bruno Mars

Bij het feestje voor een 100-jarige vrouw verwacht je niet zo veel spannends. Een taartje eten met familie misschien, maar zo’n feestje als deze oma had, zou je nooit verwachten op deze leeftijd.

Maar eigenlijk is 100 jaar oud worden natuurlijk wel een heel goede reden voor een goed feestje. Deze oma is voor haar leeftijd nog heel goed bij de tijd en fysiek is ze ook nog hartstikke fit. Ze kon haar kleinkinderen op haar feestje dan ook verrassen met waanzinnige dansmoves. Haar achterkleindochter (ja, dat krijg je als je 100 jaar oud bent) filmde haar terwijl ze danste op het nummer 24K van Bruno Mars. En dat deed ze fantastisch. Het is dan ook geen verrassing dat het filmpje al snel het hele internet over ging.

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron: Metronieuws.nl. Beeld: Kijk

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien