We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Man die 20 jaar zijn tanden niet poetste krijgt waanzinnige make-over

Een tandenborstel? Nee, die had de Britse Jay 20 jaar lang niet. Het resultaat van zo lang je tanden niet poetsen, showde de vuilnisman in het programma Embarrassing Bodies.

Dit is één van de meest rigoureuze make-overs die je gaat zien, maar let op: de beelden zijn niet weggelegd voor mensen met een zwakke maag.

Advertentie

Bang voor de tandarts
De 21-jarige vuilnisman heeft als kind nooit geleerd hoe belangrijk het is je tanden dagelijks te poetsen. En dus heeft hij het ook nooit gedaan. Dit in combinatie met veel frisdrank drinken, levert natuurlijk een draak van een gebit op. Hoe erger zijn tanden begonnen te rotten, hoe banger Jay werd voor de tandarts. Maar nu raapte hij toch alle moed bij elkaar.

Implantaten
Als Jay op de tandartsstoel gevraagd wordt om zijn verrotte tanden bloot te lachen, is het schokkende resultaat te zien. Maar na nader onderzoek, bleken zijn wortels wonder boven wonder nog gezond te zijn. Toch moesten er zeker 11 tanden getrokken worden, om vervolgens tandimplantaten te plaatsen. Met waanzinnig resultaat! Een million dollar smile.

Gelukkig
Of Jay zijn lesje geleerd heeft? Zeker. Hij laat zoetigheid links liggen, poetst nu 2 keer per dag zijn tanden én flost iedere dag. En hij durft weer breeduit te lachen! “Ik ben veel gelukkiger en ga mijn dromen vervullen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: YouTube, Embarrassing Bodies. Beeld: KIJK. 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien