Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

3 gave activiteiten om met je puber te doen op vakantie in Curaçao

Als je met een puberend kind op vakantie gaat, dan kan het best lastig zijn om hem of haar de hele vakantie te vermaken. Daarom zocht reisvlogger Bonnie van tevoren een paar gave activiteiten uit, toen ze met haar 14-jarige dochter Mia naar Curaçao ging.

Eén van die activiteiten sprong er met kop en schouders bovenuit (en was stiekem best wel spannend!). Benieuwd? Bekijk dan snel de video!

BEKIJK OOK:

Advertentie

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

Lees meer

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien