Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

3 gave activiteiten om met je puber te doen op vakantie in Curaçao

Als je met een puberend kind op vakantie gaat, dan kan het best lastig zijn om hem of haar de hele vakantie te vermaken. Daarom zocht reisvlogger Bonnie van tevoren een paar gave activiteiten uit, toen ze met haar 14-jarige dochter Mia naar Curaçao ging.

Eén van die activiteiten sprong er met kop en schouders bovenuit (en was stiekem best wel spannend!). Benieuwd? Bekijk dan snel de video!

BEKIJK OOK:

Advertentie

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

Lees meer

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien