Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

5 verrassende dingen die ik ontdekte toen ik de 'onzichtbare' beugel (ja, die van Máxima!) droeg

Libelle’s Helene (36) heeft sinds een paar maanden een Invisalign, de ‘onzichtbare’ beugel die onlangs in het nieuws was omdat niemand minder dan koningin Máxima ‘m zou dragen. Deze 5 verrassende dingen ontdekte Helene sinds ze de beugel draagt.

Sinds 4 maanden gaat Helene door het leven als volwassen beugelbekkie. In haar eerste vlog kon je zien waarom ze koos voor de Invisalign bij esthetisch tandarts Lisette Rademakers. In haar tweede vlog onderzocht ze hoe ‘onzichtbaar’ die beugel nou echt is.

Advertentie

In haar derde vlog (hierboven) deelt ze haar ervaring na 4 maanden. Helene blijft de komende maanden vloggen over haar nieuwe leven als beugelbekkie. Blijf haar dus volgen op Libelle.nl!

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien