Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

7 snacks die minder calorieën bevatten dan je denkt

Zin in een snack, maar denk je dat je niets in huis hebt wat verantwoord is? In dit eten en drinken zitten minder calorieën dan je denkt. Dat is nog eens een meevaller!

En er zit zelfs twee keer chocolade bij:

Advertentie

1. Aardbeien
100 gram van de zomerkoninkjes bevat maar 24 calorieën. Je hoeft je dus echt niet schuldig te voelen als je net die halve bak leeg hebt gegeten. Behalve als er ook slagroom op zat, maar dat is dan geheim.

2. Augurken
Je hebt altijd wel een potje augurken in huis. Met maar 7 kcal per mediumgrote augurk is dit ook een heel verantwoorde snack.

3. KitKat
Chocolade nr. 1 in dit lijstje is KitKat. 1 reepje van deze chocolade bevat maar 54 calorieën. Maar dan moet je wel zo stoer zijn dat je het bij een reepje kunt houden.

4. Champagne
Niet alleen als je iets te vieren hebt, is champagne een goed idee. Dit drankje bevat namelijk ‘maar’ 90 calorieën per glas. Vanaf nu is er dus echt altijd een reden voor een glaasje bubbels.

5. Popcorn
Paprika-chips mag dan het allerlekkerste zijn, je kunt beter met een bakje popcorn op de bank kruipen. Dat bevat 64 calorieën. En het is nog lekker ook!

6. Bitterballen
Dit is wel heel goed nieuws: een bitterbal bevat slechts 35 kcal per stuk. Moet je natuurlijk niet dat hele schaaltje leeg eten, maar het is veel minder dan gedacht, toch?

7. After Eight
Chocolade nr.2 in dit lijstje: After Eight bevat maar 35 calorieën per chocolaatje. Daar kun je ‘m niet voor laten liggen!

Je lunchbox koel houden? Zo doe je dat:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle.nl. Beeld: iStock

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien