Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Baby zegt eerste woordje maar schrikt zich kapot door reactie moeder

Stiekem wil iedere moeder dat het eerste woordje van haar baby ‘mama’ is. Maar hoe reageer je als dat ook echt zo is? Deze moeder werd hysterisch.

Een Amerikaanse moeder maakte een filmpje van haar dochtertje terwijl ze probeerde om haar ‘mama’ te laten zeggen. Dat lijkt op het begin niet echt te lukken, maar als het dan tóch lukt begint het meisje al snel te huilen. Niet omdat ze honger heeft, maar omdat ze zich kapot schrikt van de hysterische reactie van haar moeder. Hopelijk durft ze het wel nog een keer te zeggen…

Advertentie


Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update! 

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Kijk.

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien