On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

Dít is de beste vriendin van koningin Máxima

We zien de koninklijke familie vaak tijdens officiële gelegenheden, maar weten eigenlijk maar weinig over het privéleven van Willem-Alexander en Máxima.

Want gaat de koningin bijvoorbeeld ook weleens een kopje koffie drinken bij een vriendin? Of samen een dagje shoppen? Er is een vrouw met wie Máxima al jaren bevriend is. Haar beste vriendin Samantha van Welderen barones Rengers-Deane kent ze al van school in Argentinië. De vriendinnen wonen nu allebei in Europa. Samantha is ook met een Nederlander getrouwd, maar is in Londen gaan wonen. De beste vriendin van onze koningin was getuige bij de bruiloft en is de peetmoeder van Prinses Amalia.

2004-06-14 00:00:00 NLD-20040612-DEN HAAG: Doopplechtigheid prinses Amalia. Links de meter en vriendin van Maxima en huwelijksgetuige Samantha van Welderen barones Rengers-Deane. ANPFOTO/POOL/BAS CZERWINSKI

 

2002-02-02 00:00:00 © BENELUX PRESS/LEX VAN LIESHOUT/POOL/NO SYNDICATION,AMSTERDAM 02/02/02,THE ROYAL WEDDING IN 'DE NIEUWE KERK',

Beatrix & Willem-Alexander
De beste vriendin van prinses Beatrix woont wat verder weg. Renée en Beatrix kennen elkaar al sinds hun kindertijd en zijn volgens de vrouw meer zussen dan vriendinnen. Renée woont nog wel in Canada, maar brengt toch veel tijd door met Beatrix. Willem-Alexander hield veel vrienden over aan zijn studententijd in Leiden. Zijn beste vriend Marc uit die tijd was ook getuige bij de bruiloft in 2002. Ook hij is peetvader van Amalia.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien