Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

BNN plaatst beelden van mishandeling Tim Hofman online

De uitzending van het BNN-programma ‘Boos’, waarin een boze vastgoedhandelaar presentator Tim Hofman een gebroken kaak sloeg, staat nu online. De vastgoedhandelaar probeerde dat via een kort geding te voorkomen, maar de rechter heeft bepaald dat de beelden toch mogen worden uitgezonden.

Tim was met zijn team in Nijmegen om te bemiddelen in een conflict tussen een huurder en de eigenaar van het pand. Een discussie hierover escaleerde, waarbij zowel Tim als zijn cameraman geslagen werden. “Van het #BOOS-team, voor jullie: onze kant van het verhaal”, schrijft BNN bij de video.

Advertentie

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld: Istock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien