Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Bruidegom rent weg tijdens zijn eigen huwelijk - de reden is hilarisch

Stuart en Vicky staan op het punt om elkaar eeuwige trouw te beloven, maar op het ‘moment suprême’ gaat de bruidegom er als een speer vandoor…

Bruidegom Stuart Kettell wilde een grap uithalen met zijn bruid, zijn getuige en alle huwelijksgasten. Stuart had zijn getuige, broer Robert, van tevoren vertelt dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over de ringen. Die zou de bruidegom namelijk zélf meenemen naar de kerk. Maar op het moment dat de trouwambtenaar om de ringen vraagt, doet Stuart alsof hij van niets weet.

Advertentie

Humor
Alle aanwezigen in De Engelse St. John the Baptist Church kunnen hun ogen niet geloven als Stuart plotseling de kerk uit stormt. Maar dan rolt er een groot scherm naar beneden en blijkt het een enorme stunt te zijn. Gelukkig kan de bruid er hard om lachen: ze is ooit verliefd geworden op Stuart om zijn goede humor.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mirror. Beeld: iStock

Speel hier de sudoku van zondag 19 januari

Sudoku puzzel Libelle

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze zondag 19 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien