Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Oeps: prins Charles en Camilla krijgen de slappe lach tijdens staatsbezoek

De Britse prins Charles en Camilla kregen de slappe lach tijdens een traditioneel optreden dat onderdeel was van hun staatsbezoek in Canada. En ze zijn niet te stoppen.

We zijn natuurlijk gewend dat Charles en Camilla zich altijd voorbeeldig gedragen tijdens staatsbezoeken, maar afgelopen week in Canada ging het even allemaal anders. De twee konden hun lach niet inhouden tijdens een traditioneel optreden en dat ziet er heerlijk uit!

Advertentie

Natuurlijk is het niet helemaal gepast, maar het is in ieder geval fijn om te zien dat Charles en Camilla hun gevoel voor humor nog niet zijn verloren.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Dailymail. Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien