Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Prinses Christina: 'Amalia en Alexia zingen prachtig'

De jongste zus van prinses Beatrix geeft zelden interviews. Voor het 50-jarig bestaan van het Prinses Christina Concours, dat niet voor niets haar naam draagt, maakte prinses Christina een uitzondering.

RTL Nieuws mocht de 70-jarige prinses spreken in haar woonkamer. Uit het gesprek blijkt haar liefde voor musiceren, liefst samen met haar familie.

Advertentie

In de video hierboven zie je een korte terugblik op het leven van Christina, die eerst Marijke heette.

Zingen
Als klein kind zetten ze een radio bij haar in de box en als meisje zong ze altijd in de gangen van Paleis Soestdijk. Prinses Christina speelde piano en kwam, na een klein uitstapje met de blokfluit, uiteindelijk bij zingen uit. Dat heeft ze veel gedaan, bijvoorbeeld op de uitvaart van haar ouders, Juliana en Bernard. En, verklapt ze: Amalia en Alexia zingen prachtig.

Het hele interview kun je hier zien bij RTL.

Elke dag de leukste berichten van Libelle in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien