Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dafne Schippers en Nicky Romero zijn uit elkaar

Dafne Schippers en Nicky Romero hebben een einde gemaakt aan hun relatie. De twee hebben het allebei zo druk dat ze amper tijd hebben voor elkaar. 

“Een wat minder leuk bericht maar vanwege de drukke reisschema’s, verplichtingen en persoonlijke carrièredoelen, waar we beiden vol voor willen gaan, is gebleken dat we onvoldoende tijd voor elkaar kunnen maken”, laten de twee weten in een verklaring aan Show.nl.

Advertentie

Ruzie
Het management van de dj voegt daaraan toe dat ze de stekker uit de relatie hebben getrokken om te voorkomen dat ze straks met ruzie uit elkaar gaan. Dafne en Nicky sluiten niet uit dat ze het in de toekomst, als ze allebei in rustiger vaarwater zitten, weer gaan proberen.

 

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien