We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Dalo uit 'Vier Handen Op Een Buik' gaat hartstikke viral

Weet je nog de aflevering van ‘Vier Handen Op Een Buik’ met het jonge stelletje Dalo en Quintana? Nou, de uitdrukking van horror op het gezicht van Dalo tijdens de bevalling is zo grappig (en herkenbaar…) dat de video viral gaat.

Al meer dan 4 miljoen mensen bekeken het filmpje op Facebook, waarin de arme Dalo niet meer weet hoe ‘ie het heeft als Quintana ligt te bevallen.

Advertentie

Biologische vader
Om een andere reden was de video eerder in Nederland al een hit. Dalo kreeg namelijk in dezelfde aflevering van een paar maanden geleden, te horen dat hij niet de biologische vader is van Jayvano, de zoon van Quintana. In een hartverscheurende scene kwam Dalo daar na een dna-test achter.

Vaderrol
Ook al deden zijn gezichtsuitdrukkingen bij de geboorte anders vermoeden, de schrik is Dalo inmiddels weer te boven: “Het was in ieder geval werelds om zo’n bevalling mee te maken”, zei hij bij Editie NL. En ook al is hij niet de ‘echte’ vader, Dalo geniet ontzettend van zijn band met Jayvano. “Ik vind het geen enkel probleem om de vaderrol op me te nemen.”

Video in zijn geheel terugzien? Dat kan…

Een andere aflevering van Vier Handen Op Eén Buik, die met Xandra Brood, zorgde ook voor veel reacties, zoals je kunt zien in de video hierboven. De 20-jarige Rosa zit diep in de schulden en woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils wanneer ze onverwachts in verwachting raakt. Door haar positieve inzet steelt Rosa de harten van vele kijkers. 

1

Bron: Karma, Bustle. Beeld: ANP

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien