Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Deze dansende oma's stelen de show in het bejaardentehuis

Denk je dat het leven in een bejaardentehuis saai is? Niets is minder waar. Een dansje in de middag, waarom ook niet? Er is altijd een reden voor een feestje! Dat dachten deze twee dansende oma’s ook.

De twee Amerikaanse vrouwen wonen in een tehuis in Georgia (VS). Toen de medewerkers de twee helemaal uit hun dak zagen gaan, besloten ze het optreden te filmen. Ze plaatsten de video op Facebook en het internet ging helemaal los.

Advertentie

LEES OOK: Twee oma’s + een Lamborghini = een hilarische video

Inmiddels is het filmpje meer dan 380.000 keer gedeeld en meer dan 15 miljoen keer bekeken. De dansende oma’s zijn een ware hit! En dat is meer dan terecht met die moves op die leeftijd.

Bron: Metronieuws.nl. Beeld: Facebook

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien