Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hoera: bijzondere dag voor Daphne Deckers en Richard Krajicek

Het is vandaag een mooie dag voor Daphne Deckers & Richard Krajicek. De twee zijn namelijk alweer 18 jaar getrouwd en dat is natuurlijk reden voor een feestje. 

En bij een feestje hoort natuurlijk taart! Daar heeft hun dochter Emma voor gezorgd. Ze volgt momenteel een acteeropleiding in Los Angeles, maar laat deze mooie dag van haar ouders niet aan zich voorbij gaan. Ze heeft een taartje opgestuurd om te laten weten dat ze toch aan hen denkt.

Advertentie

Daphne deelde een kiekje via Instagram.

❤ 18 jaar getrouwd vandaag ❤ Met een taartje van Emma uit Amerika! 😃🎂 #7799

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Show. Beeld: Brunopress.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien