Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Disneyland Paris bestaat 25 jaar en dat wordt zó gevierd

Het is deze maand 25 jaar geleden dat Disneyland Paris zijn deuren opende voor het publiek. Die verjaardag wordt groots gevierd, met nieuwe shows, parades en vernieuwde attracties. Libelle’s Helene was bij de opening van het jubileumjaar (zie video hierboven).

Een verjaardagsfeestje bouwen, dan kunnen ze bij Disney wel. Bij de opening van het 25ste jubileumjaar werd de uitgenodigde internationale pers en enkele (inter)nationale sterren, zoals Teri Hatcher (Desperate housewives), Dennis Weening en Wibi Soerjadi, getrakteerd op veel lekkers. Zoals een live-optreden van John Legend (die de titelsong van Beauty & the beast zong), de vernieuwde show Disney Illuminations (met vuurwerk, projecties, fonteinen en muziek) en de gloednieuwe Disney Stars on Parade.

Advertentie

Vliegen boven de stad
Maar waar het naast de shows en parades écht om draait in Disneyland Paris, zijn natuurlijk de attracties. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag is Star Tours geheel vernieuwd: met nieuwe 3D-technologie maak je een avontuurlijke, intergalactische reis. En voor de waaghalzen onder ons: in Star Tours: The Adventures Continue kun je Darth Vader in levende lijve ontmoeten. Ook vernieuwd zijn Peter Pan, waarin je net als Peter lijkt te vliegen boven de stad, en de spannende achtbaan Big Thunder Mountain, die special effects erbij heeft gekregen.

Space Mountain 2.0
In juni gaat ook de iconische attractie Space Mountain weer open, die in een nieuw jasje is stoken. De achtbaan krijgt eveneens een Star Wars-tintje en gaat voortaan door het leven als Hyperspace Mountain. En in de vernieuwde Pirates of the Carribean maakt niemand minder dan Jack Sparrow later dit jaar zijn opwachting. Het belooft een spetterend jaar te worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Disneyland Paris.

LEES OOK:

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien