Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Dokter Rutger: “Voetschimmel? Zo kom je er weer vanaf – én zo voorkom je het”

Als je last hebt van jeukende voeten, kan het zijn dat je voetschimmel hebt. De meest bekende vorm wordt zwemmerseczeem genoemd. Daarbij ontstaan grijs-witte huidschilfertjes en kloofjes tussen de tenen.

In de vochtige schilfers kunnen bacteriën groeien, waardoor je voeten gaan stinken. Voetschimmel is besmettelijk en is overal aanwezig. Het is dus belangrijk dat je je voeten goed beschermt tegen voetschimmel! Dr. Rutger vertelt je wat je kan doen om de vervelende kwaal te voorkomen en wat je kunt doen als je al voetschimmel hebt!

Advertentie

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

LEES OOK:

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien