Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dolfijnen reageren bijzonder gefascineerd op eekhoorntje

Het zijn net mensen. Deze dolfijnen hebben duidelijk nog nooit een eekhoorn gezien en reageren vol verwondering op het kleine diertje.

Herken je dat? Dat je je staat te vergapen aan prachtige dieren in de dierentuin of in het bos? Dat kunnen dolfijnen dus ook, zoals je in bovenstaande video kunt zien.

Advertentie

Fascinatie
Toen een eekhoorntje besloot langs te hupsen bij het bassin van de dolfijnen werd hij al snel opgemerkt door de bewoner, die hem vervolgens gefascineerd bleven volgen.

Nog niet eerder gezien
Maar liefst 4 (!) dolfijnen waren onder de indruk van de eekhoorn en konden niet ophouden het beestje te volgen. Het opvallende tafereel werd opgenomen door een medewerker van SeaWorld Orlando, waar de dolfijnen wonen. Ook zij had zoiets nog nooit gezien.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Littlethings. Beeld: Kijk.nl

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien