6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dolfijnen reageren bijzonder gefascineerd op eekhoorntje

Het zijn net mensen. Deze dolfijnen hebben duidelijk nog nooit een eekhoorn gezien en reageren vol verwondering op het kleine diertje.

Herken je dat? Dat je je staat te vergapen aan prachtige dieren in de dierentuin of in het bos? Dat kunnen dolfijnen dus ook, zoals je in bovenstaande video kunt zien.

Advertentie

Fascinatie
Toen een eekhoorntje besloot langs te hupsen bij het bassin van de dolfijnen werd hij al snel opgemerkt door de bewoner, die hem vervolgens gefascineerd bleven volgen.

Nog niet eerder gezien
Maar liefst 4 (!) dolfijnen waren onder de indruk van de eekhoorn en konden niet ophouden het beestje te volgen. Het opvallende tafereel werd opgenomen door een medewerker van SeaWorld Orlando, waar de dolfijnen wonen. Ook zij had zoiets nog nooit gezien.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Littlethings. Beeld: Kijk.nl

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien