Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Deze dove zangeres blaast jury America's Got Talent omver

Mandy Harvey (29) verraste vriend en vijand met haar prachtige stem bij America’s Got Talent. Simon Cowell stuurde haar meteen door naar de liveshows.

Mandy zingt al sinds ze 4 jaar oud was. Op haar 18e verloor ze haar gehoor. Met hulpmiddelen lukte het haar om tóch weer muziek te maken. Ze draagt bijvoorbeeld geen schoenen op het podium, want op die manier voelt ze het ritme door het trillen van de vloer.


Gouden buzzer
Met het zelfgeschreven nummer Try bezorgde Mandy iedereen kippenvel. Het altijd kritische jurylid Simon Cowell drukte zelfs op de gouden buzzer, waarmee Mandy direct een plaats kreeg in de liveshows van het talentenprogramma. “Dat was een van de meest geweldige dingen die ik ooit heb gezien of gehoord”, zei Cowell.
Advertentie

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Kijk, Beeld: Kijk

Lees meer

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien