Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Fietsers en wandelaars opgelet: Zuid-Kennemerland mag je niet missen

Het nationaal park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Dit prachtige natuurgebied kent tientallen wandel- en fietspaden. Van strand tot bos: dit pareltje mag je niet missen.

Tip
Op de wandel- en fietskaart van nationaal park Zuid-Kennemerland staan alle routes, fietsknooppunten en ruiterpaden duidelijk aangegeven. Maar je kunt natuurlijk ook zelf wat uitstippelen. Met de tips van boswachter Hanne wordt het sowieso een geweldig dagje uit.

Advertentie

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Lees meer

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien