6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Schoolhoofd wil met dít filmpje bewijzen dat het spookt op zijn school

Deuren die vanzelf opengaan, wiebelende kluisjes, stoelen die zomaar verschuiven: dit Ierse schoolhoofd is ervan overtuigd dat het spookt op zijn school.

Schoolhoofd Kevin Barry heeft nu beelden van de bewakingscamera om het te bewijzen.

Advertentie

Rilling
“Dit was midden in de nacht”, vertelt Barry over de video. En volgens hem gebeuren dit soort paranormale verschijnselen wel vaker. “We voelen dat er iets vreemds aan de hand is. Mensen krijgen soms ook echt een rilling als ze door dit gedeelte lopen. Het is heel interessant – een van de leraren neemt zijn huisdier weleens mee, maar die wil nooit door die gang lopen.”

Het gekke is dat de camera’s die reageren op beweging niet aan zijn gesprongen. En als er iemand in levenden lijve voorbij zou zijn gelopen, had dit wel moeten gebeuren.

Spelletje?
Is dit een grap? Het schoolhoofd vraagt zich het zelf ook af. “Ik ben zelf ook sceptisch, dus we plaatsen het op Facebook om erachter te komen of dit een grap is. Speelt iemand een spelletje met ons?” Verzinsel of niet: wij krijgen kippenvel van de beelden. Maar tegelijkertijd houden we 31 oktober in ons hoofd: dan is het Halloween, en dit verhaal komt nu natuurlijk wel héél mooi uit…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK: vader filmt spelende dochter, dan beweegt haar pop uit zichzelf…

Bron: Express. Beeld: KIJK

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien