Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Schoolhoofd wil met dít filmpje bewijzen dat het spookt op zijn school

Deuren die vanzelf opengaan, wiebelende kluisjes, stoelen die zomaar verschuiven: dit Ierse schoolhoofd is ervan overtuigd dat het spookt op zijn school.

Schoolhoofd Kevin Barry heeft nu beelden van de bewakingscamera om het te bewijzen.

Advertentie

Rilling
“Dit was midden in de nacht”, vertelt Barry over de video. En volgens hem gebeuren dit soort paranormale verschijnselen wel vaker. “We voelen dat er iets vreemds aan de hand is. Mensen krijgen soms ook echt een rilling als ze door dit gedeelte lopen. Het is heel interessant – een van de leraren neemt zijn huisdier weleens mee, maar die wil nooit door die gang lopen.”

Het gekke is dat de camera’s die reageren op beweging niet aan zijn gesprongen. En als er iemand in levenden lijve voorbij zou zijn gelopen, had dit wel moeten gebeuren.

Spelletje?
Is dit een grap? Het schoolhoofd vraagt zich het zelf ook af. “Ik ben zelf ook sceptisch, dus we plaatsen het op Facebook om erachter te komen of dit een grap is. Speelt iemand een spelletje met ons?” Verzinsel of niet: wij krijgen kippenvel van de beelden. Maar tegelijkertijd houden we 31 oktober in ons hoofd: dan is het Halloween, en dit verhaal komt nu natuurlijk wel héél mooi uit…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK: vader filmt spelende dochter, dan beweegt haar pop uit zichzelf…

Bron: Express. Beeld: KIJK

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien