6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Foutje, bedankt! Deze gender reveal gaat niet helemaal volgens plan

Roze ballonnen voor een meisje, babyblauwe voor een jongetje. Het zou zo makkelijk moeten zijn, toch? Nou, niet dus, kwamen Joe en Leela achter.

Hun gender reveal party kreeg een hilarische wending toen er geen roze, geen babyblauwe, maar een paarse, groene, gele, rode, donkerblauwe en oranje ballon uit de doos kwamen. Ja, wat wordt het nou?!

Advertentie

Feestje verpest
De teleurstelling druipt van de gezichten van de ouders in spe af, die zelf ook nog geen idee hadden van het geslacht van hun kindje. “Het hele feestje werd verpest door een feestwinkel, met een incompotente medewerker die duidelijk geen flauw benul had van wat een gender reveal party is”, schrijft Leela op YouTube.

Blauwe muisjes
Nee, Leela en Joe konden er de lol zeker niet van in zien. “We waren allebei heel kwaad”, vertelt Joe aan Inside Edition. “En na heel kwaad, werden we verdrietig. En vervolgens woedend.” Het stel keerde de doos om, en ja hoor: daar stond het geslacht van hun kindje wel op. De leuke verrassing was er nu wel een beetje vanaf, maar wat zijn ze blij met de komst van hun jongetje!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:

Bron: Inside Edition. Beeld: YouTube

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien