Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Foutje, bedankt! Deze gender reveal gaat niet helemaal volgens plan

Roze ballonnen voor een meisje, babyblauwe voor een jongetje. Het zou zo makkelijk moeten zijn, toch? Nou, niet dus, kwamen Joe en Leela achter.

Hun gender reveal party kreeg een hilarische wending toen er geen roze, geen babyblauwe, maar een paarse, groene, gele, rode, donkerblauwe en oranje ballon uit de doos kwamen. Ja, wat wordt het nou?!

Advertentie

Feestje verpest
De teleurstelling druipt van de gezichten van de ouders in spe af, die zelf ook nog geen idee hadden van het geslacht van hun kindje. “Het hele feestje werd verpest door een feestwinkel, met een incompotente medewerker die duidelijk geen flauw benul had van wat een gender reveal party is”, schrijft Leela op YouTube.

Blauwe muisjes
Nee, Leela en Joe konden er de lol zeker niet van in zien. “We waren allebei heel kwaad”, vertelt Joe aan Inside Edition. “En na heel kwaad, werden we verdrietig. En vervolgens woedend.” Het stel keerde de doos om, en ja hoor: daar stond het geslacht van hun kindje wel op. De leuke verrassing was er nu wel een beetje vanaf, maar wat zijn ze blij met de komst van hun jongetje!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:

Bron: Inside Edition. Beeld: YouTube

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien