6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Wonderen bestaan nog: gestolen hond na 2(!) jaar terug bij baasje

Toen haar pup Lily gestolen werd uit de tuin, dacht de Geldropse Ingrid dat ze haar nooit meer zou zien. Dankzij de mensen van stichting Lighttown Dogs én Facebook heeft ze haar nu toch terug.

Lily kwam zwaar ondervoed en mishandeld bij de stichting aan. Ze was ergens anders in Geldrop gevonden.

Advertentie

Muffin
Nadieh en Casper, de eigenaren van de stichting, noemden haar Muffin en gingen op zoek naar een nieuw baasje. De hond was wel gechipt, maar dat nummer stond niet aan een naam gekoppeld.

Terecht
Via Facebook ging een oproep de wereld in. Daar kwamen veel reacties op – ook van mensen die het beestje herkenden. Ingrid belde met de stichting en na een aantal controlevragen bleek het echt waar: haar Lily was weer terecht!

Elke dag de leukste berichten van Libelle in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Bron en beeld: Hart van Nederland

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien