Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Wonderen bestaan nog: gestolen hond na 2(!) jaar terug bij baasje

Toen haar pup Lily gestolen werd uit de tuin, dacht de Geldropse Ingrid dat ze haar nooit meer zou zien. Dankzij de mensen van stichting Lighttown Dogs én Facebook heeft ze haar nu toch terug.

Lily kwam zwaar ondervoed en mishandeld bij de stichting aan. Ze was ergens anders in Geldrop gevonden.

Advertentie

Muffin
Nadieh en Casper, de eigenaren van de stichting, noemden haar Muffin en gingen op zoek naar een nieuw baasje. De hond was wel gechipt, maar dat nummer stond niet aan een naam gekoppeld.

Terecht
Via Facebook ging een oproep de wereld in. Daar kwamen veel reacties op – ook van mensen die het beestje herkenden. Ingrid belde met de stichting en na een aantal controlevragen bleek het echt waar: haar Lily was weer terecht!

Elke dag de leukste berichten van Libelle in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Bron en beeld: Hart van Nederland

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien