Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Golden retriever Storm is de grote held nadat hij babyhert uit water redt

Honden rennen in het park vaak het water in terwijl jij nou net geen zin hebt in een natte hond in huis. Maar als je hond net zoals Storm het water in duikt om een hertje te redden, is dat natuurlijk een ander verhaal.

Mark Freeley was met zijn hond aan het wandelen toen zijn hond Storm iets in het water zag liggen. Hij bedacht zich geen moment en stormde het water in. Zijn baasje zag dat zijn hond probeerde om iets uit het water te halen en pas toen hij dichterbij kwam, zag hij dat het een babyhertje was. De hond was sterk genoeg om het hertje op de kant te krijgen en bleef bij hem staan tot er hulp was.

Advertentie

Opvangcentrum
Het hertje was zo geschrokken dat hij weer het water in rende, maar het beestje kon toen voor een tweede keer gevangen worden en is nu veilig in een opvangcentrum.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: Kijk.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien