Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Liefde- en passievlogger Guusje: ‘Het is niet erg dat je zijn fijnste plekjes nog niet weet’

Het leuke aan een nieuwe partner is dat je alles opnieuw kunt beleven. Jullie eerst knuffel samen, de eerste keer zoenen, de eerste keer ‘ik hou van je’ zeggen én de eerste keer met elkaar naar bed. Maar bij dit laatste punt worden veel mensen toch zenuwachtig. Hoe weet je nou wat hij lekker vindt? Wat als je hem niet op de juiste plekken aanraakt? “Het is niet erg dat je zijn fijnste plekjes nog niet weet,” zegt Guusje. Knoop dat in je oren, want onze liefde- en passievlogger legt ook uit waarom.

Libelle TV
Libelle TV biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Bekijk dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s die je raken.

Advertentie

LEES OOK:

Bron & beeld: Libelle TV

banner

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien