Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Om je tanden in te zetten: deze hamburger met... druipende mozzarella

Een vervelende maandag, een brakke dag, een ontspannen vrijdagavond. Met of zonder vrienden. Heel veel trek of een beetje trek. Het is áltijd een goed moment voor een sappige, zelfgemaakte – en gedraaide – hamburger.

Met veel of weinig toppings. Met wel of geen kaas. You name it, je kunt alle kanten op. Wij hebben een superlekkere tip voor je waarbij je het binnenste van de hamburger met iets wel heel speciaals vult… Mozzarella! Geniet ervan!

Advertentie

LEES OOK:

Over Vet Lekker
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV  

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien