6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem je tieners eens mee voor een avontuurlijke dag in Beeksen Bergen. Ga op safari en kijk de olifanten diep in de ogen.

Advertentie

Libelle samen met Beekse Bergen

Verschillende safari’s

Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stap in de safaribus of pak de boot voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild – alles is mogelijk. Ook kun je natuurlijk wandelend het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. In het wildlife park vind je behalve olifanten ook leeuwen, neushoorns, krokodillen, gorilla’s, zebra’s en nóg ruim 150 wilde diersoorten.

Ruim 120 hectare

Op ruim 120 hectare speur je vanaf het water, vanuit je eigen auto of vanuit de safaribus de uitgestrekte vlaktes af, op zoek naar Afrika’s dierenrijk. Echte avonturiers gaan ook mee op de wandel- en roofvogelsafari. Daar is niemand ooit te oud voor!

Ga mee

Meer zien? Jan (49) en Miek (49) gaan op safari samen met hun drie kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Ze hebben al drie dieren van de Big Five gespot. In deze video leren ze er meer over en gaan ze op zoek naar de overige twee.

De eerste aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug

Kaarten met korting

Bestel hier je kaarten en krijg tot € 7,50 korting op entreekaarten van Beekse Bergen.

 

Blijf slapen

Nog niet alles gezien? Overnacht dan in het Beekse Bergen Vakantiepark en verleng je bezoek met een dag (of twee). Vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen, waar de dieren op slechts 15 meter afstand lopen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien