Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem je tieners eens mee voor een avontuurlijke dag in Beeksen Bergen. Ga op safari en kijk de olifanten diep in de ogen.

Advertentie

Libelle samen met Beekse Bergen

Verschillende safari’s

Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stap in de safaribus of pak de boot voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild – alles is mogelijk. Ook kun je natuurlijk wandelend het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. In het wildlife park vind je behalve olifanten ook leeuwen, neushoorns, krokodillen, gorilla’s, zebra’s en nóg ruim 150 wilde diersoorten.

Ruim 120 hectare

Op ruim 120 hectare speur je vanaf het water, vanuit je eigen auto of vanuit de safaribus de uitgestrekte vlaktes af, op zoek naar Afrika’s dierenrijk. Echte avonturiers gaan ook mee op de wandel- en roofvogelsafari. Daar is niemand ooit te oud voor!

Ga mee

Meer zien? Jan (49) en Miek (49) gaan op safari samen met hun drie kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Ze hebben al drie dieren van de Big Five gespot. In deze video leren ze er meer over en gaan ze op zoek naar de overige twee.

De eerste aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug

Kaarten met korting

Bestel hier je kaarten en krijg tot € 7,50 korting op entreekaarten van Beekse Bergen.

 

Blijf slapen

Nog niet alles gezien? Overnacht dan in het Beekse Bergen Vakantiepark en verleng je bezoek met een dag (of twee). Vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen, waar de dieren op slechts 15 meter afstand lopen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien