Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Heftig: vrouw redt 2-jarig meisje na dodelijk auto-ongeluk

Toen verpleegkundige Andrea Delfs uit Ohio vorige week naar haar werk reed, nam ze voor de verandering een andere route dan normaal. Daardoor kwam ze precies op het juiste moment langs de juiste plek. Een plek waar net een familieauto met 6 kinderen aan boord verongelukt was.

Toen Andrea de wrakstukken van 2 auto’s zag die net tegen elkaar geknald waren, twijfelde ze geen moment. Ze maakte een U-bocht, stopte haar auto en rende naar de plek van het ongeluk toe.

Advertentie

Reanimeren
Een Subaru was tegen een Honda Pilot gebotst. De bestuurder van de Subaru kon niet meer geholpen worden. Maar in de andere auto zaten een moeder en 6 kinderen, waarvan sommigen ernstig gewond waren. Een 2-jarig meisje was er slecht aan toe. Andrea haalde haar uit de auto, begon het kindje te reanimeren en redde zo haar leven.

De 23-jarige bestuurder van de Subaru kwam om het leven. De moeder en de kinderen hebben het ongeluk allemaal overleefd.

De artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Little Things. Beeld: Kijk

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien