Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hilarisch: tv-kijkende kat zit duidelijk niet op zijn baasje te wachten

Waarom zouden alleen mensen tv mogen kijken? Kat Bizon kijkt elke week trouw naar zijn favoriete televisieprogramma en wil dan het liefst niet gestoord worden.

Bizon gaat er echt voor zitten. In de video zie je hoe hij net als wij rechtop naar de televisie zit te kijken. Wanneer hij doorheeft dat zijn baasje hem filmt, kijkt hij met een vuile blik de camera in. Als blikken konden doden… Volgens zijn baasje gedraagt de kat zich wel vaker als een mens. Ze kijken vaker samen televisie en wanneer een programma hem dan niet interesseert, kijkt hij gewoon weg.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Advertentie

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Kijk.

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien