Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hilmar doet het met... Hans Klok

Libelle’s hoofdredacteur verruilt de redactie voor een dag met de werkplaats en oefenruimte van Hans Klok. Daar wacht hij op Hilmar met zijn grote verzameling trucs en illusies. Ze gaat een dag assisteren bij de ’s werelds snelste illusionist. Als zijn echte Diva of Magic is ze onderdeel van verschillende acts. Van dichtbij ziet zij hoe deze worden uitgevoerd maar of ze nu ook snapt hoe de trucs echt werken?

Kijk mee met een nieuwe aflevering van Hilmar doet het met… Hans Klok waar ze haar ervaring vastlegt met haar nieuwe smartphone.

Advertentie

Libelle samen met Huawei

”Een act vraagt veel discipline en oefenwerk voor de spiegel”

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien