Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hollywood-sterren maken ontroerende video: 'Ook ik had een miskraam'

Ongeveer 1 op de 4 vrouwen heeft weleens een miskraam gehad. Toch hoor je er maar weinig vrouwen over: het onderwerp lijkt nog steeds een beetje taboe. Veel vrouwen vinden het moeilijk om erover te praten of schamen zich er zelfs voor. Daar willen deze Amerikaanse sterren iets aan veranderen.

Actrice Melissa Rauch (37), bekend uit de populaire serie The Big Bang Theory, schreef vorig jaar een artikel in de Amerikaanse Glamour over haar miskraam. Daar kreeg ze zo veel reacties op, van bekende en onbekende vrouwen die hetzelfde hadden meegemaakt, dat ze besloot om een video op te nemen.

Advertentie

Niet jouw fout
De boodschap van haar video: je hoeft je niet schuldig te voelen over je miskraam, het is niet jouw fout. Je hoeft je ook niet te schamen, je mag erover praten. En vooral: het is oké om je niet oké te voelen. In de video zitten onder andere actrices Kiele Sanchez (uit de serie Lost) en Virginia Williams (uit How I Met Your Mother).

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld:

 

 

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien