Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Vriendin Johnny de Mol opent haar hart over hun relatie

Johnny de Mol heeft nooit onder stoelen op banken gestoken dat hij graag vader zou willen worden. En dat lijkt nu dichterbij te zijn dan ooit.

In een interview in Beau Monde zegt Johnny’s vriendin Anouk van Schie dat ze hoopt dat ze kinderen met hem krijgt. “Johnny voelt als mijn grote liefde. We hebben het heel goed samen en ik hoop dat het zo blijft”, zegt ze.  En laat Johnny daar nou net hetzelfde over denken. In een interview in de krant is de presentator openhartig over zijn nieuwe relatie. En ook zijn moeder blijkt heel blij te zijn met haar nieuwe schoondochter!

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: ANP.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien