Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vriendin Johnny de Mol opent haar hart over hun relatie

Johnny de Mol heeft nooit onder stoelen op banken gestoken dat hij graag vader zou willen worden. En dat lijkt nu dichterbij te zijn dan ooit.

In een interview in Beau Monde zegt Johnny’s vriendin Anouk van Schie dat ze hoopt dat ze kinderen met hem krijgt. “Johnny voelt als mijn grote liefde. We hebben het heel goed samen en ik hoop dat het zo blijft”, zegt ze.  En laat Johnny daar nou net hetzelfde over denken. In een interview in de krant is de presentator openhartig over zijn nieuwe relatie. En ook zijn moeder blijkt heel blij te zijn met haar nieuwe schoondochter!

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: ANP.

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien