Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Johnny de Mol voor het eerst met zijn vriendin en stiefdochter op rode loper

In september vorig jaar kwam het leuke nieuws naar buiten: Johnny de Mol is verliefd op presentatrice Anouk van Schie. Anouk lijkt een blijvertje te zijn, want afgelopen weekend verschenen ze samen met Anouks dochtertje.

We zien Johnny niet zo heel vaak in het openbaar met zijn vriendin, maar voor deze premiere maakte hij een uitzondering. Hoe hij het vond om met zijn liefde op de rode loper te verschijnen, vertelt hij in de video.

Advertentie

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien