Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Jongetje komt in heel benarde positie vast te zitten bij verstoppertje spelen

Verstoppertje spelen liep een tikkeltje uit de hand voor een 7-jarig jongetje in Oekraïne.

Hij klom in de wasmachine… en kwam er vervolgens niet meer uit.

Advertentie

Noodkreet
Het arme kind zat vast, kon zich met geen mogelijkheid uit de machine wurmen en schreeuwde om hulp. De ouders konden hun zoontje ook niet bevrijden. En dus belden ze de alarmlijn. Een team van brandweermannen trof 2 bungelende beentjes uit de wasmachine aan.

Zonnebloemolie
Ondertussen raakte het jochie een beetje in paniek en gebruikten de mannen een ventilator om hem wat meer lucht te geven. Vervolgens gingen ze tot de 20 minuten durende reddingsactie over: zonnebloemolie zou het klusje volgens hen moeten klaren. Een van de redders smeerde de rand van de trommel met het vettige goedje in, en ja hoor: de jongen floepte er uiteindelijk zó uit, zoals je in de video ziet. Kind kan de was doen.

Niks aan de hand
Gelukkig kwam het ventje er zonder kleerscheuren vanaf, al zat de schrik er duidelijk wel flink in bij hem en zijn moeder. De brandweermannen prezen de kleine om zijn moed en het feit dat ‘ie amper een traantje gelaten zou hebben tijdens de reddingactie. In z’n hoofd was ie vast allang een nieuwe meesterlijke verstopplek aan het beramen.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update.

BEKIJK OOK:

Bron: Metro. Beeld: KIJK

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien