Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Jongen stelt zusje gerust in de wasstraat: "We gaan niet dood"

Voor de meeste kinderen is in een auto zitten die door de wasstraat gaat pure spanning en sensatie. Maar het kleine meisje in deze video vindt de ervaring doodeng.

Ze zet het daarom op een brullen. Gelukkig zit er een nuchtere grote broer naast haar.

Advertentie

We gaan niet dood
De jongen bereidt de kleine dramaqueen voor op de grote borstels die tegen de autoruiten aanslaan. “We gaan niet dood”, zegt hij. Maar de kalme uitleg van haar grote broer mag niet baten: het meisje weet niet wat haar overkomt.

Wauw
Eind goed, al goed: als het meisje aan het eind van de rit doorheeft dat de wereld niet is vergaan, staat ze perplex. “Wauw!”, piept ze.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: KIJK. Beeld: KIJK

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien