Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Doodziek jongetje reist per helikopter naar zijn kankerbehandeling

De 9-jarige Beckett had vorige week de dag van zijn leven. Hij moest naar het ziekenhuis voor een behandeling tegen zijn botkanker, toen bleek dat de moeder van een vriendje een erg bijzonder vervoersmiddel voor hem had geregeld.

Er stond een helikopter klaar om Beckett naar het ziekenhuis te brengen. Het 9-jarige ventje werd door zijn klasgenootjes toegejuicht toen de helikopter opsteeg. Hij landde bovenop het dak van het ziekenhuis in het Amerikaanse Richmond. “Hij vond het helemaal geweldig”, zegt zijn moeder tegen ABC News. “Hij zei dat het ’t allerleukste was wat hij ooit had gedaan.”

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron & beeld: ABC News.

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien