Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zien: juf wordt op verrassende wijze ten huwelijk gevraagd

Met déze vrouw wil ik trouwen, wist Eric Hernandez over zijn Melanie. Maar hoe vraag ik haar op een leuke manier ten huwelijk?

Na wat hersenkronkels was Eric er al snel uit: hij besloot een kinderboek te schrijven. Melanie is namelijk een juf op de basisschool én een enorme boekenwurm!

Advertentie

En zo geschiedde dat Eric een compleet kinderboek schreef en tekende, over hun relatie. Daar heeft ‘ie maanden over gedaan. Samen met Melanies collega’s bereidde hij het moment suprême tot in de puntjes voor.

Voorlezen
Tijdens een vergadering moest Melanie het boek hardop voorlezen. Ze raakt er zo van geëmotioneerd, dat een collega het van haar overneemt. Dat maakt ook niet uit: alles komt aan op de laatste paar pagina’s, die Eric himself aan Melanie komt voorlezen. En, jazeker: op één knie voor haar gaat… Oh, de romantiek! Bekijk snel de video.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien