Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Deze Poolse meidengroep ‘My3’ komt ons wel érg bekend voor

Maak kennis met ‘My3’! Drie zingende meiden: een met rood haar, een brunette, en een blonde dame. Dansend in regenboogjurkjes. Klinkt bekend, nietwaar?

In Polen is een meidengroepje opgedoken dat een kopie lijkt te zijn van K3. Het Poolse groepje My3 heeft net de eerste singel uitgebracht met de titel: ‘Mammaje’. Ook dat komt ons bekend voor… Zongen ‘onze’ meiden niet ooit ‘MaMaSé’? (zie bovenstaande video)

Advertentie

Verrast
De Belgische zender VTM heeft bij Studio 100, de producent van K3, gevraagd wat ze van de kopie vinden. Studio 100 laat weten dat ze met een Poolse externe partner aan het praten waren over het lanceren van een Pools meidengroepje, maar ze hadden geen idee dat deze nu al bestond. “Studio 100 was eerder in onderhandeling over een Poolse versie van K3 met een externe partij”, zegt PR-Manager Jan Pieter Boodts. “We zijn echter verrast door de snelheid waarmee en de manier waarop deze externe partij dit nieuwe initiatief naar buiten brengt.” Iets in de communicatie is hier blijkbaar niet helemaal goed gegaan…

Bekijk hier de clip van My3:

Bron: VTM. Beeld: Youtube

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien