Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Even kijken: de opvolger van de M&M kerstreclame is weer schitterend

Misschien kun je je het nog herinneren: de M&M kerstreclame waarbij de gele M&M met een geschrokken gezicht achterblijft wanneer de Kerstman en de rode M&M beide flauwvallen. Wie gaat kerst nu redden?

Een vraag die bij sommigen al vanaf 1996 speelt, het jaar waarin de reclame is gemaakt. Eindelijk komt het merk met een antwoord.

Advertentie

Onhandig
Zoals je misschien gemerkt hebt, is de gele M&M niet altijd even bekwaam. Dat hij nu een poging doet om het cadeautjesfeest te redden, wil niet zeggen dat hem dat lukt.

Kerst redden
Vol overtuiging roept hij: “Ik moet Kerst redden!”. Door zijn enthousiasme verknoeit hij de boel en belandt bij iedereen het pakketje bij het verkeerde huis.

Maar gelukkig, een kerstreclame zou een kerstreclame niet zijn als het uiteindelijk allemaal weer goedkomt. Bekijk de snoezige video bovenaan.

Vergeten hoe het eerste deel ging? Bekijk het hier:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: adweek.com. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien