We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Kleine Feyenoord-fan heeft prachtige boodschap voor Nouri

Het afschuwelijke nieuws over Ajax-voetballer Abdelhak Nouri (20) raakt iedereen. Zelfs de kleinste anti-Ajacieden.

Dat bewijst Colin van der Sanden. In een video genaamd ‘Speciaal voor Abdelhak Nouri (Appie)’, brengt de jonge Feyenoord-fan door zijn tranen heen een prachtige ode aan de voetballer.

Advertentie

Stiekeme fan van Nouri
“Ik heb deze video gemaakt omdat ik het heel erg vind wat er is gebeurd”, luidt de tekst onder Colins video. In de boodschap zegt hij: “Ik hou van voetbal. Ik ben een echte Feyenoorder. Een anti-Ajacied. Stiekem vond ik Nouri echt een geweldige voetballer, maar dat zei ik natuurlijk niet.”

Appie is een voorbeeld
Deze week kwam het vreselijke bericht naar buiten dat er bij Ajax-voetballer Nouri ernstige en blijvende hersenschade is geconstateerd. Een groot deel van zijn hersenen functioneert niet meer en de kans op herstel is nihil. Hij is vandaag overgebracht naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Colin vindt het verschrikkelijk wat er met Nouri gebeurd is en dat hij nooit meer zal kunnen voetballen. Hij richt zich ook tot de mensen die vreselijke dingen over Nouri zeggen, in de trant van: opgeruimd staat netjes. “Ik kan daar echt niet tegen en begrijp dat gewoon niet. (…) Appie is niet alleen een goede voetballer, hij is ook nog eens heel aardig voor iedereen. Jongeren mogen een voorbeeld aan hem nemen. (…) Ik wil zijn familie, vrienden en Ajax heel veel sterkte wensen. Ik hoop dat Appie er beter uitkomt dan ze nu zeggen.”

Lieve Colin, wat ben jij een held!

Bron: YouTube. Beeld: YouTube

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien