Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kleine Feyenoord-fan heeft prachtige boodschap voor Nouri

Het afschuwelijke nieuws over Ajax-voetballer Abdelhak Nouri (20) raakt iedereen. Zelfs de kleinste anti-Ajacieden.

Dat bewijst Colin van der Sanden. In een video genaamd ‘Speciaal voor Abdelhak Nouri (Appie)’, brengt de jonge Feyenoord-fan door zijn tranen heen een prachtige ode aan de voetballer.

Advertentie

Stiekeme fan van Nouri
“Ik heb deze video gemaakt omdat ik het heel erg vind wat er is gebeurd”, luidt de tekst onder Colins video. In de boodschap zegt hij: “Ik hou van voetbal. Ik ben een echte Feyenoorder. Een anti-Ajacied. Stiekem vond ik Nouri echt een geweldige voetballer, maar dat zei ik natuurlijk niet.”

Appie is een voorbeeld
Deze week kwam het vreselijke bericht naar buiten dat er bij Ajax-voetballer Nouri ernstige en blijvende hersenschade is geconstateerd. Een groot deel van zijn hersenen functioneert niet meer en de kans op herstel is nihil. Hij is vandaag overgebracht naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Colin vindt het verschrikkelijk wat er met Nouri gebeurd is en dat hij nooit meer zal kunnen voetballen. Hij richt zich ook tot de mensen die vreselijke dingen over Nouri zeggen, in de trant van: opgeruimd staat netjes. “Ik kan daar echt niet tegen en begrijp dat gewoon niet. (…) Appie is niet alleen een goede voetballer, hij is ook nog eens heel aardig voor iedereen. Jongeren mogen een voorbeeld aan hem nemen. (…) Ik wil zijn familie, vrienden en Ajax heel veel sterkte wensen. Ik hoop dat Appie er beter uitkomt dan ze nu zeggen.”

Lieve Colin, wat ben jij een held!

Bron: YouTube. Beeld: YouTube

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien